Fair Manufaktúra Kft.

ahol igényes, egyedi wellness kivitelezés folyik.

A munka két helyszínen zajlik

A telephelyen

A telephelyünkön jól felszerelt géppark segítségével történik az egyedi építés. Itt megépítjük a megrendelt terméket, amit aztán teherautóval a helyszínre szállítunk, beépítünk, beüzemelünk és kulcsrakészen átadjuk.

A helyszínen

A helyszíni munka időtartama a megrendelt részlegtől függ. Vannak esetek, amikor a kivitelezés legnagyobb része a helyszínen történik (pl. medence építés), de sok esetben (pl. kisebb szauna építéseknél) csak a beépítés és a beüzemelés történik a megrendelő helyszínén.

Kivitelezés az ország bármely pontjára

Autóinkkal a kész terméket házhozszállítjuk és a helyszínen beépítjük, beüzemeljük.

Minden wellness részleget

gondosan, precízen szívvel-lélekkel készítünk

Tekintsen bele helyszíni munkánkba

Ebben a videóban egy komplett otthoni wellness részleget alakítottunk ki megrendelőnk részére. A wellness részleg elkészítésének utolsó órájában készült videó bemutatja a gőzkabin, a tusoló és a finn szauna legutolsó simításait és az elkészült komplett wellness részleget.

Szent István Hotel wellness részlege

Ebben a videóban bemutatjuk az egri Szent István Hotel komplett wellness részlegét, amely 2015 végén a Pappszauna kivitelezésében valósult meg. A wellness részlegben két nagyobb és két kisebb medence, egy sószoba, két szauna és egy gőzkabin található.

  • EtoParkHotel
  • Hajdúnánási Gyógyfürdő
  • Műegyetem
  • LurdyHáz
  • Hotel Aquamarin
  • HolidayBeachBudapest

Kérje egyedi ajánlatunkat wellness építésre!