A Papp Wellness,

ahol igényes, egyedi wellness kivitelezés folyik.

A munka két helyszínen zajlik

A telephelyen

A telephelyünkön jól felszerelt géppark segítségével történik az egyedi építés. Itt megépítjük a megrendelt terméket, amit aztán teherautóval a helyszínre szállítunk, beépítünk, beüzemelünk és kulcsrakészen átadjuk.

A helyszínen

A helyszíni munka időtartama a megrendelt részlegtől függ. Vannak esetek, amikor a kivitelezés legnagyobb része a helyszínen történik (pl. medence építés), de sok esetben (pl. kisebb szauna építéseknél) csak a beépítés és a beüzemelés történik a megrendelő helyszínén.

Kivitelezés az ország bármely pontjára

Autóinkkal a kész terméket házhozszállítjuk és a helyszínen beépítjük, beüzemeljük.

A határon túlra is vállalunk kivitelezést.

CONSTRUMA 2016

Minden wellness részleget

gondosan, precízen szívvel-lélekkel készítünk

Tekintsen bele helyszíni munkánkba

Ebben a videóban egy komplett otthoni wellness részleget alakítottunk ki megrendelőnk részére. A wellness részleg elkészítésének utolsó órájában készült videó bemutatja a gőzkabin, a tusoló és a finn szauna legutolsó simításait és az elkészült komplett wellness részleget.

Szent István Hotel wellness részlege

Ebben a videóban bemutatjuk az egri Szent István Hotel komplett wellness részlegét, amely 2015 végén a Pappszauna kivitelezésében valósult meg. A wellness részlegben két nagyobb és két kisebb medence, egy sószoba, két szauna és egy gőzkabin található.

Visszajelzések ügyfeleink részéről

Elégedett megrendelők országszerte

Kedves Robi, ez úton is szeretném megköszönni a precíz és gondos munkát. A sófallal és sóbefuvással kombinált infraszaunánk szuper. “Problémás” ügyfélnek számítok, csak a kiváló minőséget fogadom el, de az általatok szállított termék minősége tökéletesen megfelelt. Nem volt egyszerű a kivitelezés, hiszen egy lépcső alá kellett elkészíteni a kabint, ráadásul beépített szekrényekkel kombinálva, hogy kihasználjuk a lépcső alatti teret. Az eredmény gyönyörű és jól is működik: 1 hónap alatt érezhető a só és az infra hatása, a gyerekek kevésbe betegek és a meglévő náthából is hamar kimennek. Még egyszer köszönjük!

Sándor, Debrecen

Köszönjük Önnek a csodálatos szaunát! Sokkal jobban néz ki így a lakásunk. Most így utólag látva a szaunát jó döntést hoztunk, hogy a Papp Szaunát választottuk. Ha tartják ezt a színvonalat, akkor biztos lesz megrendelőjük. Köszönjük mégegyszer és további sok sikert és jó munkát Önöknek!

Zsolt, Monor

Először is szeretném megerősíteni írásban is, hogy nagyon elégedettek vagyunk a szaunával. A múltkor visszajeleztem, hogy esztétikailag nagyon tetszik ( akkor még nem volt áram), most, hogy már többször is használtuk szeretném jelezni, hogy funkcionálisan is rendben van!

Kinga, Budapest

Mégegyszer szeretném megköszönni a szauna építését! Az elmúlt napokban többször használtuk, kiprobáltuk, kiválóan működik! Élvezzük! Nagyon tetszik a kivitelezés is mindenkinek aki látta, egyedi és minőségi! Köszönöm! Üdvözlettel,

Zsolt

Kedves Papp Szauna Team!!! Nagyon nagy köszönet a precíz és gyönyörű munkáért! Csak ülünk és csodáljuk… Holnap küldöm a képeket is!!

egy magánszemély

MI FELKÉSZÜLTÜNK A MUNKÁRA!

  • EtoParkHotel
  • Hajdúnánási Gyógyfürdő
  • Műegyetem
  • LurdyHáz
  • Hotel Aquamarin
  • HolidayBeachBudapest

Kérje egyedi ajánlatunkat wellness építésre!