KERTI MEDENCE ÉPÍTÉS

igényes, minőségi kivitelezéssel

Ön megálmodja. Mi megépítjük.

Kerti medence építés mellett döntött?

A kerti medence és beltéri medence építést a Papp Wellness Kft. a több mint 10 éves múlttal és szakmai és medence építői tapasztalattal rendelkező szakembereivel végzi. Ha Ön kerti medence építés előtt áll és szeretne egyedi kivitelezésű, minőségi, megbízható kivitelező által épített otthoni kültéri medencét, akkor jó helyen jár.

Felkészült szakembergárdánk az ország teljes területén megépítettek már jónéhány medencét az Ön által is ismert strandokon, wellnessközpontokban. Többek között a budapesti Palatinus, Széchenyi Fürdő, Dagály Fürdő, Sárváron a Wellnessközpont fürdőben, az egri strandon, és még számos nagyobb Aqua parkban, vagy fürdőben, hogy csak néhányat említsek.

Az uszodatechnika és a medence építés területén jelentős és bejáratott nemzetközi és hazai kapcsolatokkal rendelkezünk.

Az egész ország területén, sőt az országhatárokon túl is vállalunk kültéri- és beltéri medence építést, úszómedence építést, strandok kivitelezését, tervezéstől az átadásig, de igény esetén részmunkákat is végzünk (pl. gépészet, burkolás, stb.).

Kisebb rész- vagy generál kivitelezési referenciáink is vannak Budapesten és környékén, Hévízen, Fonyódon, Kecskeméten, Debrecenben, Nyíregyházán, Tiszafüreden, Abádszalókon.

Magán kerti medence építés mellett építettünk már gyermek és tanmedencéket, gyógy- és terápiás, valamint élmény és látvány, úszó, verseny, strand, és egyedi megoldásokat kívánó medencéket is.

Megoldottunk már számtalan nem szokványos körülményt!

Bármilyen elképzelése is van, törekszünk annak tökéletes megvalósítására!

Kültéri medence típusok

Válasszon a stílusához és a környezetéhez megfelelő medencét!

Vasbeton medence

csempe vagy üvegmozaik burkolattal

A medencét egy vasbetonból épült aljzatra zsalukőből készült oldalfalakból építjük meg. Általában csempével, vagy üvegmozaikkal burkoljuk. A vasbeton alapú medencék a legtartósabbak. A szerkezetet vízzáró betonból készítjük, melynek jellemzője a hatékony víztartás és a megfelelő felületi stabilitás. Egy vízzáró vasbeton szerkezetű medence szinte bármilyen egyedi igény szerint megvalósítható, ám ez a legdrágább medence típus is egyben.

Vasbeton medence

fóliaburkolattal

medence fóliaburkolattal

A medencét egy vasbetonból épült aljzatra zsalukőből készült oldalfalakból építjük meg. A betonszerkezet ebben az esetben nem vízzáró, csupán a statikai stabilitást biztosítja. Vakolás után kerül a medencébe egy vízzáró fóliabélés, amely vegyszer- és UV-álló, speciális medencefólia. Az így megépített medence előnye, hogy olcsóbb mint a csempés medence és bármilyen méretben és formában megvalósítható. A fóliák sok színben kaphatók így teljesen egyedi medencénk lehet.

Műanyag medence

kerámia réteggel erősített üvegszálas poliészter műgyantából

kerámia medence

Egy medencetestből álló, kiöntött, kerámia betétes medencék, melyek kiváló minőségűek és hosszú élettartamúak.

Fémfalú medence

fóliaburkolattal

fémfalú medence

Galvanizált és festett acélfalú, PVC belső fóliás medencék, amelyek besüllyesztés nélkül a talajszintre telepíthetők vagy a földbe is besüllyeszthetőek.

Puha falú mobil medence

puhafalú medence

Ezeknek a családi mobil medencéknek a telepítése gyors és egyszerű. A talaj előkészítése után azonnal felállíthatók utána bármikor szét is szedhetők.

Víztükör szerinti medencetípusok

Választhatja a feszített víztükrös vagy süllyesztett víztükrös megoldást egyaránt!

Feszített víztükör

feszitett víztükör

Süllyesztett víztükör

süllyesztett víztükör

Medence formák

Bármilyen formában képzelte is el medencéjét, mi megépítjük Önnek!

Kerek

kerek medence

Ovális

ovális medence

Vese

Téglalap

téglalap alakú medence

Négyzet

Kerekített sarkú

Nyolcas alakú

Római lépcsős

római lépcsős medence

Egyedi

egyedi medence

További szolgáltatásaink megrendelőinknek

Számos kiegészítő szolgáltatással is rendelkezésére állunk!

Szervízelés

Karbantartás

Téliesítés, tavaszi beüzemelés

Szaktanácsadás

NÉHÁNY KÜLTÉRI MEDENCE, AMIT MI ÉPÍTETTÜNK

Még több kép a képgalériánkban!

ÍGY ZAJLIK EGY KÜLTÉRI MEDENCE ÉPÍTÉSE

Az alábbi folyamatábrán röviden látható a kültéri medencék megépítésének főbb lépései.
 • image

  Ajánlatkérés, megrendelés

  Ön ajánlatot kér tőlünk, mi 24-48 órán belül elküldjük az árajánlatunkat. Megbízza a Papp Wellness-t a munka kivitelezésére.

 • image

  Helyszíni felmérés, egyedi igények megbeszélése

  Kimegyünk egy helyszíni felmérésre,
  személyesen átbeszéljük a részleteket.

 • image

  Kivitelezés a telephelyen és a helyszínen

  A munka elkezdődik a telephelyünkön és a helyszínen.

 • gőzkabin építés átadása

  Házhozszállítás, beépítés, beüzemelés, átadás

  Házhozszállítjuk a műhelyben készült terméket, összeszereljük, beüzemeljük  majd kulcsrakészen átadjuk.

MIÉRT A PAPP WELLNESS?

Egyedi igények kivitelezése

Az Ön medencéje illetve wellness részlege egyedi építésű, pont úgy kivitelezve és minden oda szabva, úgy beépítve ill. felszerelve, ahogy Ön szeretné. Saját ötleteinkkel még tovább alakítható az eredeti elképzelés. Mi nem sablon megoldásokat építünk, csakis egyedi terveket valósítunk meg.

Vállalt határidőre kész

A megrendelővel kötött vállalkozási szerződésben meghatározott határidőt szem előtt tartva készítjük el a medencét illetve wellness részleget. A próbaüzemelés után, kulcsrakész és működő állapotban adjuk át Önnek.

Egy kézben a projekt, nem kiszervezünk

A Papp Wellness csapata vállalja a komplett wellness építést, mindezt úgy, hogy nem alvállalkozókat vonunk be, hanem egy komoly szakembergárda áll a medence és wellness építés mögött is. A Papp Wellness így a még komplexebb wellness részleg kivitelezéseket is egy kézben tudja tartani, ezáltal felelős és minőségi teljesítést tud garantálni. Nem kell alvállalkozókkal vesződni és átláthatóbb az elszámolás is.

Igényes, precíz munkavégzés

A medence építésben is igényes és alapos munkát végzünk. Igényesség és precizitás a jelszavunk. Minden munkát szenvedéllyel építünk, mintha magunknak csinálnánk. Munka után eltakarítunk magunk után. Rendet és tisztaságot hagyunk.

Minőségi alapanyagokból

A medence építéséhez a legmegfelelőbb csempe és ragasztóanyagokkal dolgozunk. A választott csempe természetesen alkalmazkodik az Ön pénztárcájához és igényéhez. Segítek választani, de a végső döntés az Öné.

Munka utáni elérhetőség, szervíz

A munka elvégzése után felmerülő egyéb kérdéseire, esetleges szervízre is rendelkezésére állok. Elérhető vagyok bármi probléma merül fel, mert szeretném azt minél gyorsabban megoldani a munka lezárulta után is. Célunk az Ön maximális elégedettsége munkánkkal és szolgáltatásainkkal.

Tekintsen be helyszíni munkánkba

Ebben a videóban egy komplett otthoni wellness részleget alakítottunk ki megrendelőnk részére. A wellness részleg elkészítésének utolsó órájában készült videó bemutatja a gőzkabin, a tusoló és a finn szauna legutolsó simításait és az elkészült komplett wellness részleget.

Szent István Hotel Wellness részlege

Ebben a videóban bemutatjuk az egri Szent István Hotel komplett wellness részlegét, amely 2015 végén a Pappszauna kivitelezésében valósult meg.

LAPOZZON BELE BROSSÚRÁNKBA!

MI FELKÉSZÜLTÜNK A MEDENCE MEGÉPÍTÉSÉRE!

 • EtoParkHotel
 • Hajdúnánási Gyógyfürdő
 • Műegyetem
 • LurdyHáz
 • Hotel Aquamarin
 • HolidayBeachBudapest

Kérje árajánlatunkat kültéri medence építésre!

SZAUNA ÉS WELLNESS RÉSZLEG ÜZEMELTETÉSHEZ

SZEREZZEN BE MINŐSÉGI, VÁLOGATOTT

kellékeket, eszközöket, felszereléseket és alapanyagokat

A PAPPSZAUNA WEBÁRUHÁZÁBÓL!