JAKUZZI ÉPÍTÉS

otthonra és közintézménybe egyaránt

Ön megálmodja. Mi megépítjük.

A jacuzzi fontos része lehet az otthon kialakított wellness részlegünknek, melynek használata önmagában kielégíti felfrissülés iránti vágyunkat. Persze ha ez még medencével vagy szaunával is kiegészül, akkor valóban egy “wellnessközpont” lehet az otthonunkból.

Ha Ön jakuzzi építés mellett döntött és precíz, igényes jakuzzit szeretne otthonába vagy hotelbe, wellnessközpontba, akkor kérje ajánlatunkat!

Ismerje meg a Papp Wellness munkáját és épített jacuzzi kivitelezésben is válassza a minőségi, precíz kivitelezőt!

Gőzkabin jótékony hatásai

NÉHÁNY JACUZZI ÉPÍTÉS VÉGEREDMÉNYE

Még több kép a képgalériánkban!

ÍGY ZAJLIK A JACUZZI ÉPÍTÉS

Az alábbi folyamatábrán röviden látható a jacuzzi megépítésének főbb lépései.
 • image

  Ajánlatkérés, megrendelés

  Ön ajánlatot kér tőlünk, mi 24-48 órán belül elküldjük az árajánlatunkat. Megbízza a Papp Wellness-t a munka kivitelezésére.

 • image

  Helyszíni felmérés, egyedi igények megbeszélése

  Kimegyünk egy helyszíni felmérésre,
  személyesen átbeszéljük a részleteket.

 • image

  Kivitelezés a telephelyen és a helyszínen

  A munka elkezdődik a telephelyünkön és a helyszínen.

 • image

  Beépítés, beüzemelés, átadás

  A helyszínen megépült jakuzzit beüzemeljük, teszteljük majd üzemképesen átadjuk.

MIÉRT A PAPP WELLNESS?

Egyedi igények kivitelezése

Az Ön jacuzzija illetve wellness részlege egyedi építésű, pont úgy kivitelezve és minden oda szabva, úgy beépítve ill. felszerelve, ahogy Ön szeretné. Saját ötleteinkkel még tovább alakítható az eredeti elképzelés. Mi nem sablon megoldásokat építünk, csakis egyedi terveket valósítunk meg.

Vállalt határidőre kész

A megrendelővel kötött vállalkozási szerződésben meghatározott határidőt szem előtt tartva készítjük el a jacuzzit illetve wellness részleget. A próbaüzemelés után, kulcsrakész és működő állapotban adjuk át Önnek.

Egy kézben a projekt, nem kiszervezünk

A Papp Wellness csapata vállalja a komplett wellness építést, mindezt úgy, hogy nem alvállalkozókat vonunk be, hanem egy komoly szakembergárda áll a gőzkabin és wellness építés mögött is. A Papp Wellness így a még komplexebb wellness részleg kivitelezéseket is egy kézben tudja tartani, ezáltal felelős és minőségi teljesítést tud garantálni. Nem kell alvállalkozókkal vesződni és átláthatóbb az elszámolás is.

Igényes, precíz munkavégzés

A gőzkabin építésben is igényes és alapos munkát végzünk. Igényesség és precizitás a jelszavunk. Minden munkát szenvedéllyel építünk, mintha magunknak csinálnánk. Munka után eltakarítunk magunk után. Rendet és tisztaságot hagyunk.

Minőségi alapanyagokból

A jakuzzi építéséhez a legmegfelelőbb csempe és ragasztóanyagokkal dolgozunk. A választott csempe természetesen alkalmazkodik az Ön pénztárcájához és igényéhez. Segítek választani, de a végső döntés az Öné.

Munka utáni elérhetőség, szervíz

A munka elvégzése után felmerülő egyéb kérdéseire, esetleges szervízre is rendelkezésére állok. Elérhető vagyok bármi probléma merül fel, mert szeretném azt minél gyorsabban megoldani a munka lezárulta után is. Célunk az Ön maximális elégedettsége munkánkkal és szolgáltatásainkkal.

Tekintsen be helyszíni munkánkba

Ebben a videóban egy komplett otthoni wellness részleget alakítottunk ki megrendelőnk részére. A wellness részleg elkészítésének utolsó órájában készült videó bemutatja a gőzkabin, a tusoló és a finn szauna legutolsó simításait és az elkészült komplett wellness részleget.

Bodri Pincészet wellness részlege

Ebben a videóban bemutatjuk a szekszárdi Bodri pincészetnek megépített komplett wellness részlegét. A wellness részlegbe egy jakuzzi és egy infraszauna került megépítésre.

LAPOZZON BELE BROSSÚRÁNKBA!

MI FELKÉSZÜLTÜNK A MUNKÁRA!

 • EtoParkHotel
 • Hajdúnánási Gyógyfürdő
 • Műegyetem
 • LurdyHáz
 • Hotel Aquamarin
 • HolidayBeachBudapest

Kérje egyedi ajánlatunkat jacuzzi építésre!

MOBIL JACUZZIK A WELLISTŐL

Velünk nem csak árban jár jobban!

ISMERJE MEG A WELLIS JACUZZIKAT A PAPP WELLNESSTŐL!

MARS

VENUS

SATURN

SZAUNA ÉS WELLNESS RÉSZLEG ÜZEMELTETÉSHEZ

SZEREZZEN BE MINŐSÉGI, VÁLOGATOTT

kellékeket, eszközöket, felszereléseket és alapanyagokat

A PAPPSZAUNA WEBÁRUHÁZÁBÓL!