GŐZKABIN ÉPÍTÉS

otthonra és közintézménybe egyaránt

Ön megálmodja. Mi megépítjük.

A gőzkabin története évezredekkel ezelőtt kezdődőtt. Egészen az ókori rómaiakig vagy görögökig kell visszamennünk, ha az első gőzfürdő építéshez szeretnénk visszamenni. Most már a gőzkabin építés egy egészen más időket él, de a lényeg ugyanaz, mint több ezer éve.

A gőzkabin egy olyan csempézett helyiség, ahol 35-55 °C hőmérsékletű, magas vízgőztartalmú levegő áll és ebben a tulajdonképpeni gőzben tartózkodunk viszonylag rövid ideig. Azért viszonylag rövid ideig, mert a gőzkabin, vagy gőzfürdőben való tartózkodás igencsak megviseli a szervezetet. A gőzfürdő jótékony hatásai hasonlóak a szauna hatásaihoz: pl. méregtelenítés, és vérkeringést serkentő hatás.

Hogyan működik a gőzkabin?

A gőzkabinban páradús, és kb 40-55 °C meleg a levegő, aminek hatására a bőrünk pólusai kitágulnak és elkezdődik a méregtelenítés. Az izmoknak is nagyon kellemes ellazultság érzése következik be, ennek ellenére nem javasolt 10-15 percnél többet a gőzkabinban tartózkodni, mert komoly terhelést jelent a szervezet számára. A gőzfürdő kiváló légúti megbetegedések kezelésére is. Magas vérnyomás esetén viszont javasolt más módszereket választani a méregtelenítés megoldásához.

Nélkülözhetetlen helyiség a wellness részlegekben

A gőzkabin építés elsősorban hotelek, szállodák wellness részlegének alaphelyisége, de aki megteheti és van hely a lakásban, annak is kivitelezhető a gőzkabin. Alapvetően magáncélra természetesen elég egy 1-2 m2-es helyiség is a gőzkabin építéséhez. Ha Ön is komolyan érdekelt gőzfürdő, gőzkabin építésben, akkor írja meg a részleteket és kidolgozott egyedi árajánlatunkat lehetőleg 24 órán belül megküldjük.

Gőzkabint otthonra

Amennyiben otthonra szeretne gőzkabint építtetni, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi ajánlatot tudjunk Önnek adni!

gőzkabin
gőzkabin építés hotel

Gőzkabin jótékony hatásai

NÉHÁNY GŐZKABIN, AMIT MI ÉPÍTETTÜNK

Még több kép a képgalériánkban!

ÍGY ZAJLIK A GŐZKABIN ÉPÍTÉS

Az alábbi folyamatábrán röviden látható a gőzkabin megépítésének főbb lépései.
 • image

  Ajánlatkérés, megrendelés

  Ön ajánlatot kér tőlünk, mi 24-48 órán belül elküldjük az árajánlatunkat. Megbízza a Papp Wellness-t a munka kivitelezésére.

 • image

  Helyszíni felmérés, egyedi igények megbeszélése

  Kimegyünk egy helyszíni felmérésre,
  személyesen átbeszéljük a részleteket.

 • image

  Kivitelezés a telephelyen és a helyszínen

  A munka elkezdődik a telephelyünkön és a helyszínen.

 • gőzkabin építés átadása

  Házhozszállítás, beépítés, beüzemelés, átadás

  Házhozszállítjuk a műhelyben készült terméket, összeszereljük, beüzemeljük  majd kulcsrakészen átadjuk.

MIÉRT A PAPP WELLNESS?

Egyedi igények kivitelezése

Az Ön gőzkabinja illetve wellness részlege egyedi építésű, pont úgy kivitelezve és minden oda szabva, úgy beépítve ill. felszerelve, ahogy Ön szeretné. Saját ötleteinkkel még tovább alakítható az eredeti elképzelés. Mi nem sablon megoldásokat építünk, csakis egyedi terveket valósítunk meg.

Vállalt határidőre kész

A megrendelővel kötött vállalkozási szerződésben meghatározott határidőt szem előtt tartva készítjük el a gőzkabint illetve wellness részleget. A próbaüzemelés után, kulcsrakész és működő állapotban adjuk át Önnek.

Egy kézben a projekt, nem kiszervezünk

A Papp Wellness csapata vállalja a komplett wellness építést, mindezt úgy, hogy nem alvállalkozókat vonunk be, hanem egy komoly szakembergárda áll a gőzkabin és wellness építés mögött is. A Papp Wellness így a még komplexebb wellness részleg kivitelezéseket is egy kézben tudja tartani, ezáltal felelős és minőségi teljesítést tud garantálni. Nem kell alvállalkozókkal vesződni és átláthatóbb az elszámolás is.

Igényes, precíz munkavégzés

A gőzkabin építésben is igényes és alapos munkát végzünk. Igényesség és precizitás a jelszavunk. Minden munkát szenvedéllyel építünk, mintha magunknak csinálnánk. Munka után eltakarítunk magunk után. Rendet és tisztaságot hagyunk.

Minőségi alapanyagokból

A gőzkabin építéséhez a legmegfelelőbb csempe és ragasztóanyagokkal dolgozunk. A választott csempe természetesen alkalmazkodik az Ön pénztárcájához és igényéhez. Segítek választani, de a végső döntés az Öné.

Munka utáni elérhetőség, szervíz

A munka elvégzése után felmerülő egyéb kérdéseire, esetleges szervízre is rendelkezésére állok. Elérhető vagyok bármi probléma merül fel, mert szeretném azt minél gyorsabban megoldani a munka lezárulta után is. Célunk az Ön maximális elégedettsége munkánkkal és szolgáltatásainkkal.

Tekintsen be helyszíni munkánkba

Ebben a videóban egy komplett otthoni wellness részleget alakítottunk ki megrendelőnk részére. A wellness részleg elkészítésének utolsó órájában készült videó bemutatja a gőzkabin, a tusoló és a finn szauna legutolsó simításait és az elkészült komplett wellness részleget.

Szent István Hotel wellness részlege

Ebben a videóban bemutatjuk az egri Szent István Hotel komplett wellness részlegét, amely 2015 végén a Pappszauna kivitelezésében valósult meg. A wellness részlegben két nagyobb és két kisebb medence, egy sószoba, két szauna és egy gőzkabin található.

LAPOZZON BELE BROSSÚRÁNKBA!

MI FELKÉSZÜLTÜNK A MUNKÁRA!

 • EtoParkHotel
 • Hajdúnánási Gyógyfürdő
 • Műegyetem
 • LurdyHáz
 • Hotel Aquamarin
 • HolidayBeachBudapest

Kérje egyedi ajánlatunkat gőzkabin építésre!

SZAUNA ÉS WELLNESS RÉSZLEG ÜZEMELTETÉSHEZ

SZEREZZEN BE MINŐSÉGI, VÁLOGATOTT

kellékeket, eszközöket, felszereléseket és alapanyagokat

A PAPPSZAUNA WEBÁRUHÁZÁBÓL!